Pappa

Om pappa

Lite fakta om min far Oscar, han började sin karriär 1969 hos Tattoo Jack i Nyhavn i Köpenhamn. Först som lärling.  Det var där han fick idén om att öppna en studio i Göteborg eftersom det var många svenskar som åkte till Köpenhamn för att tatuera sig. Så december 1980 gick flyttlasset till Onsala, första studion öppnade han på Erik dalbergsgatan, sedan flyttade han till första långgatan därefter andra långgatan. Andra långgatan jobbade han i 26 år, på den tiden bokade man inte tid utan man fick ta en kölapp och vänta på sin tur. På den tiden fanns det bara han och en studio i Stockholm så det var fullt fart. Dom enda som fick boka tid var ett gäng från Östersund som åkte till Göteborg varje sommar för att tatuera sig och åka till Liseberg med sina barn. Jag minns att min far sällan var hemma, men det är klart hans öppettider var 10-22 sön 10-20. Han var inte ens ledig på julafton, men så var det då. Han var min stora hjälte och min bästa vän

Så därför efter mycket tjat fick jag min vilja igenom… 1992 fick jag äntligen börja jobba hos honom, glädjen var enorm, man kan väl säga att jag var stolt som en tupp 😊 1995 började jag även jobba med piercing efter att jag gått en utbildning i Oslo. År 2000 öppnade jag första tatueringsstudion i Kungsbacka, vilket var helt fantastiskt och vilket var en större utmaning för mig.

Efter 7 år började min far jobba hos mig efter han hade bestämt att sälja studion på andra lång och bli pensionär, det var han i 2 veckor. Så nu var det ombytta roller, att han skulle jobba hos mig var ju helt otroligt… Nu var det jag som var chef. Han jobbade hos mig i 14 år, 73 år gammal bestämde hans sig för att nu var det dags att bli pensionär på riktigt, men ett år senare 2019 gick han tyvärr bort efter en väldigt kort tids sjukdom. Men vi fick jobba ihop i 25 år och det är jag så jäkla tacksam för. Han var min mentor, hjälte, min bästa vän och inte minst min underbara far. 

Men stolen är tom här…

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Two hearts tattoo & piercing

Östergatan 2C
434 30 Kungsbacka

info@twohearts.se

0300-10770